"Київенерго" попереджає, що із кранів киян може потекти зелена вода — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" попереджає, що із кранів киян може потекти зелена вода

Казна та Політика
1092
ПАТ “Київенерго” попереджає, що з 16 лютого по 8 березня буде проводити спеціальні заходи, спрямовані на виявлення пошкоджень в тепломережах, у зв’язку з чим з кранів столичних жителів може потекти зелена вода. Про це повідомляється на сайті “Київенерго”.
Як повідомляє енергокомпанія, перевірка мереж буде проходити в частині Печерського, Шевченківського, Голосіївського, Дніпровського, Дарницького та Солом’янського районів.
16 лютого “Київенерго” почне введення в теплосистему органічного барвника (флуоресцеїну), який є “абсолютно безпечним для здоров’я людини”.
“Через додавання фарбника, вода в мережах забарвиться в зелений колір. У разі наявних пошкоджень вона може потрапити під внутрішньобудинкові мережі”, – попередили в енергокомпанії.
“Київенерго” звертається до всіх мешканців столиці, керівників підприємств та організацій з проханням при виявленні води із зеленим відтінком не вживати її для приготування їжі, прання тощо і повідомити про це за телефоном колл-центру 15-88 зі стаціонарного телефону або 202 15 88 з мобільного.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас