Саакашвілі призначено головою Консультативної міжнародної ради реформ - указ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі призначено головою Консультативної міжнародної ради реформ - указ

Казна та Політика
2556
Президент України Петро Порошенко своїм указом заснував Консультативну міжнародну раду реформ, головою якого призначив екс-президента Грузії, радника глави Української держави Михаїла Саакашвілі.
“Утворити Консультативну міжнародну раду реформ як консультативний орган при президентові України, основним завданням якого є надання пропозицій та рекомендацій щодо здійснення в Україні реформ на основі кращого міжнародного досвіду”, – йдеться в тексті указу, оприлюдненому на сайті президента України в п’ятницю ввечері.
Головою новоствореного органу призначається Михаїл Саакашвілі – президент Грузії в 2004 -2007 та 2008 – 2013 роках.
Консультативна міжнародна рада реформ створюється “з метою залучення до впровадження реформ в Україні провідних іноземних діячів, які мають визнаний у світі кращий практичний досвід реформування у відповідних сферах”.
Указом президента М.Саакашвілі доручається “внести пропозиції щодо формування персонального складу Ради та проект Положення про консультативний міжнародному раді реформ”.
Разом з тим, глава адміністрації президента України має забезпечити підготовку та подати в установленому порядку пропозиції про внесення змін до актів президента України, що випливають з цього указу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас