Волатильність Bitcoin в минулому? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Волатильність Bitcoin в минулому?

Валюта
3179
Австралійська біржа криптовалют CoinJar запустила Bitcoin-рахунки, які дозволяють користувачам хеджувати їхні біткоїни в валюту на свій вибір, перш ніж здійснювати платіж. Це дозволить тимчасово закріпити вартість криптовалюти й убезпечити клієнта від коливання курсів Bitcoin.
Незважаючи на стрімке зростання популярності Bitcoin і оптимістичні прогнози на найближчі роки, Bitcoin визнається як нестійке інвестиційне вкладення через свою високу волатильність. Так, протягом всього одного року вартість Bitcoin коливалася від $50 до вище $1000. Після чого ціна однієї «монети» знову знизилася і на сьогоднішній день становить близько $230. Однак кількість торговців, які приймають біткоїни, а також бажаючих використовувати криптовалюту для різних операцій у світі зростає завдяки відсутності централізованого центру емісії Bitcoin, а також анонімності і зручності розрахунків.
Нові рахунки CoinJar дозволяють користувачам закріпити вартість Bitcoin в американських чи австралійських доларах, фунтах стерлінгів або євро. Таким чином, завдяки інструменту хеджування, при розміщенні біткоїнів на суму, наприклад, $1000 клієнт зможе отримати криптовалюту в такій же сумі валюти через годину, тиждень або місяць.
Як повідомляє керівництво CoinJar, аналогічний інструмент буде незабаром запущений у Великобританії.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас