35% американців не знають, скільки платять за іпотеку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

35% американців не знають, скільки платять за іпотеку

Кредит&Депозит
3484
Близько 30% американців не можуть назвати рівень процентної ставки за власним іпотечним кредитом. Про це свідчать результати опитування, проведеного Bankrate.com.
“Ставка за іпотечним кредитом є одним з найважливіших числових значень в житті американця. Але, незважаючи на це, є шанс того, що один з ваших сусідів не має ні найменшого уявлення про те, скільки він платить за іпотечним кредитом”, – відзначає старший іпотечний аналітик Bankrate.com Холден Льюїс.
Bankrate.com опитав близько 1 тис.fмериканців по всій країні, в результаті чого з’ясувалося, що один із семи “утримувачів” іпотечного кредиту не міг точно назвати ставку по ньому, причому один з респондентів заявив, що йому треба проконсультуватися з дружиною.
Більшість опитаних можуть назвати мінімальний і максимальний межі, в рамках яких і буде перебувати їх реальна ставка. Як вважають експерти, це пов’язано з тим, що ставка по іпотеці під час початкового формування програми та вже після завершення всіх процедур, як правило, відрізняється. Однак процес отримання іпотеки дуже виснажливий, і позичальники вже не цікавляться тим, як сильно змінилася їхня ставка, вони просто хочуть скоріше отримати іпотеку і завершити цей стресовий марафон.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас