Альфа-банк домовився з "Ренесанс" про погашення кредитної заборгованості на $70 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-банк домовився з "Ренесанс" про погашення кредитної заборгованості на $70 млн

Кредит&Депозит
884
Альфа-банк (Україна), що входить до групи найбільших домовився з компанією “Ренесанс”, яка входить до групи компаній “НЕСТ” про погашення кредитної заборгованості на 70 млн доларів на взаємовигідних умовах.
Про це йдеться в повідомленні банку.
“Після покупки Банку Кіпру нам і позичальникам потрібно якийсь час для знайомства і розуміння інтересів один одного. Дуже добре, що в даному випадку наші бачення щодо врегулювання питання співпали і домовленість досягнута. Думаю, що це хороший приклад для ринку корпоративних боргів”, – зазначив президент Альфа-банку (Україна) Олександр Луканов.
У квітні 2014 була закрита угода з купівлі “Банку Кіпру”, згідно з якою Альфа-банк (Україна) став правонаступником з прав вимоги “Банку Кіпру”.
В рамках цієї угоди в Альфа-банку (Україна) виявилися і права вимоги за двома кредитними лініями на загальну суму 70 млн доларів, які були надані компанії Ренесанс. Предметом застави за кредитами виступало майно компанії та інших осіб: паркомісця в ЖК “Пори року”, майнові права на комерційну нерухомість в ЖК “Смарагдовий”, облігації на квартири та нежитлові приміщення в ЖК “Покровський посад”, а також БЦ “Ренесанс”. Як повідомляло агентство, 100% акцій Альфа-банку (Україна) володіє компанія ABH Ukraine Limited (Кіпр), що входить до складу консорціуму “Альфа-Груп”.
2014 Альфа-банк (Україна) закінчив зі збитками 744,1 млн гривень
За даними НБУ, на 1 січня за розміром активів банк займав 9-е місце (36 693,9 млрд гривень) серед 163 діючих банків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас