Бюджет України в 2014 р. отримав понад 2,5 млрд грн. від військового збору, - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджет України в 2014 р. отримав понад 2,5 млрд грн. від військового збору, - ДФС

Казна та Політика
535
Бюджет України в 2014 р отримав понад 2,5 млрд грн. від військового збору. Про це повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби України (ДФС).
Зокрема, в грудні платники податків сплатили для потреб армії до зведеного бюджету 649,4 млн грн. військового збору.
Раніше, наприкінці грудня, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк повідомляв про надходження до держбюджету близько 1,9 млрд грн. від військового збору.
Нагадуємо, що законом України від 28 грудня 2014 р. № 71-VІІІ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)” продовжено стягнення військового збору до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних сил Україна.
Нагадаємо, військовий збір введений з 3 серпня 2014 р., ставка якого становить 1,5% від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти і нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за утримання (нарахування) та сплату (перерахування) військового збору до бюджету роботодавці, які виплачують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків, і податкові агенти – для оподатковуваних доходів з джерелом їх походження в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас