Deutsche Telekom виділить 23,5 млрд євро на зв'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Telekom виділить 23,5 млрд євро на зв'язок

Фондовий ринок
335
Найбільший телекомунікаційний оператор Європи – компанія Deutsche Telekom AG – має намір наростити витрати на розвиток мереж зв’язку в Німеччині, намагаючись зберегти своє лідерство на ринку.
Компанія планує вкласти 23,5 млрд євро в сектори провідного і мобільного зв’язку, а також розвиток цифрової інфраструктури в період з 2016 по 2020 рр., зазначив головний виконавчий директор Deutsche Telekom Тім Хеттгес в інтерв’ю агентству Bloomberg.
На період з 2010 по 2015 рр. відповідні витрати заплановані на рівні 23 млрд євро.
“Ми не можемо почати вкладати, а потім несподівано припинити, – заявив Хеттгес. – Формування мереж зв’язку – це те, що ми вміємо робити найкраще”.
Наявність мереж зв’язку, що дозволяють швидко передавати інформацію, є перевагою для Deutsche Telekom в переговорах з постачальниками контенту.
Конкуренція на ринку може посилитися в найближчі роки, якщо виробники програмного забезпечення, такі як Google Inc. або Facebook Inc., побажають розвивати діяльність у сфері цифрової інфраструктури, наприклад, за рахунок придбання мережевих операторів, говорить Хеттгес.
Нарощування інвестицій Deutsche Telekom позитивно для виробників мережевого устаткування – Ericsson AB, Alcatel-Lucent SA, Nokia Oyj і Huawei Technologies Co. Ціна на акції Deutsche Telekom на торгах у понеділок виросла на 0,4%.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас