У Нью-Йорку продали пентхаус за рекордні 100 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нью-Йорку продали пентхаус за рекордні 100 мільйонів доларів

Нерухомість
1106
Покупець, чиє ім’я і громадянство залишаються в секреті, придбав двоповерховий пентхаус в будинку, розташованому навпроти знаменитого концертного залу Карнегі-хол в центрі Манхеттена, за 100,47 мільйона доларів.
Як повідомляє ТАСС, вперше в історії квартира в Нью-Йорку була продана більш ніж за 100 мільйонів доларів.
 
Ці апартаменти тепер є найдорожчою квартирою в місті. Досі найбільшою угодою на нью-йоркському ринку житлової нерухомості була покупка в 2012 році дочкою російського бізнесмена Дмитра Риболовлєва 10-кімнатного пентхауса за 88 мільйонів доларів.
 
З апартаментів площею понад 1 тис квадратних метрів, розташованих на 89-му і 90-му поверхах хмарочоса, відкривається вид на Центральний парк. У квартирі шість спалень і сім ванних кімнат, оброблених італійським мармуром. У розпорядженні мешканців будинку є спортзал, басейн, сауна, бібліотека і навіть кінотеатр.
 
Представники компанії Extell Development, що є девелопером проекту, від коментарів з приводу угоди відмовилися.
Будівництво житлового комплексу, що отримав назву One57, було завершено в минулому році. У будинку налічується 92 квартири, до теперішнього моменту покупців знайшли близько 80% з них. Відомо, що близько половини господарів – іноземці.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас