Мінінфраструктури зменшило чисельність співробітників апарату на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури зменшило чисельність співробітників апарату на 20%

Казна та Політика
389
В структуру управління Міністерства інфраструктури України внесено зміни.
Згідно з наказом міністра фінансів, яким затверджено зміни, загальна кількість персоналу Мінінфраструктури скоротиться з 262 до 210 осіб.
За словами заступника міністра Володимира Омеляна, наведеними у прес-релізі Мінінфраструктури, звільнення будуть мінімальними. Фахівців, які висловлять бажання надалі працювати в цій сфері, Мінінфраструктури буде рекомендувати на вакантні посади в інші центральні органи виконавчої влади, адміністрації та державні підприємства.
“Ніхто в міністерстві не буде призначений з особистих друзів, кумів, або за якимись квотами. Всі, хто працюватиме професійно на Україну, залишаться на своєму робочому місці. Заступники міністра зустрінуться з кожним співробітником профільного напрямку. Рішення про подальше працевлаштування буде прийматися спільно”, – пояснив він.
До розробки нової структури залучалися фахівці галузі, колишні міністри, а також міжнародні експерти. Зміни дозволять усунути дублюючі функції і максимально оптимізувати роботу персоналу.
Структура міністерства відтепер побудована таким чином: патронатна служба міністра – 10 осіб, юридичний департамент, департамент стратегічного розвитку інфраструктури, департамент управління об’єктами державної власності, департамент міжнародного співробітництва – по 21.
У структуру також входять: управління аудиту та контролю, управління безпеки на транспорті та дозвільних документів, управління економічного розвитку та фінансів – по 16 осіб, управління кадрової служби, управління взаємодії з Верховною Радою України, органами державної влади та науки, управління документообороту та IT-забезпечення – по 11 осіб, відділи залізничного, автомобільного та водного транспорту – по вісім осіб, сектор бухгалтерського обліку та звітності, бюджетного фінансування – п’ять осіб, сектор з питань запобігання та виявлення корупції – три особи, режимно-секретний сектор – три особи, сектор мобілізаційної роботи – дві особи.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас