Працівникам ДАІ підвищать зарплату, насамперед - патрульним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівникам ДАІ підвищать зарплату, насамперед - патрульним

Казна та Політика
2227
Заробітна плата працівникам ДАІ буде збільшена, найбільше – найнижчим верствам служби, насамперед патрульним. Про це на прес-конференції сказав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.
За словами А.Сіренка, глава МВС Арсен Аваков наполягає на збільшенні заробітної плати, а самі працівники ДАІ не просять її збільшення, тому що розуміють складну економічну ситуацію в країні.
“У нинішній економічній ситуації просити збільшення заробітної плати буде некоректно. Але Міністерство внутрішніх справ і особисто міністр робить все можливе для того, щоб збільшити заробітну плату. І вона буде збільшена. Дане питання зараз виробляється міністерством. Буде збільшена значно низьким верствам служби – патрульним в першу чергу”, – розповів Сіренко.
Нагадаємо, Міністерство фінансів України рекомендувало скасувати норму про підвищення заробітних плат державним службовцям більш ніж в два рази в 2015 році з метою оптимізації витрат держбюджету. За підрахунками відомства, скасування цієї норми дозволить заощадити бюджету 28,2 млрд грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас