BMW виплатить своїм китайським дилерам $820 млн для покриття їхніх втрат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW виплатить своїм китайським дилерам $820 млн для покриття їхніх втрат

Фондовий ринок
989
Німецький автовиробник BMW AG виплатить своїм китайським дистриб’юторам 5,1 млрд юанів ($820 млн), щоб частково компенсувати їхні втрати у зв’язку з ослабленням попиту на машини в КНР.
Субсидії будуть виплачені до кінця лютого, і їх загальний обсяг є найбільшим, будь-коли виплачених автовиробником дилерам в КНР.
Дилери ведуть переговори з BMW щодо перегляду цільових показників продажів на цей рік, заявив представник Китайської асоціації автодилерів (CADA) Сун Тао.
В даний час автовиробники встановлюють плани продажів для дилерських центрів, і виконання цих планів дуже важливе для дилерів, оскільки дає їм можливість отримати бонуси за підсумками року, які складають більше половини річного прибутку від продажу автомобілів.
Автодилери неодноразово скаржилися на зростаючі втрати у зв’язку з ослабленням попиту на автомобілі в КНР через введення обмежень на володіння транспортними засобами у великих містах країни.
Число непроданих автомобілів у дилерських центрах країни в листопаді 2014 р. зросло до максимального рівня з серпня 2013 року.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас