Поповнення з-за кордону: міністр економрозвитку Абромавічус призначив своїм радником естонку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поповнення з-за кордону: міністр економрозвитку Абромавічус призначив своїм радником естонку

Казна та Політика
1885
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус призначив своїм радником естонку, керуючого директора Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA) Янику Мерило. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЕРТ.
“Я радий вітати нового члена команди – Янику Мерило і впевнений, що її досвід, в тому числі і міжнародний, у сфері розвитку підприємництва та інвестицій, буде потрібним і корисним як для міністерства, так і для країни в цілому”, – прокоментував призначення Абромавічус .
На посту радника Мерило відповідатиме за напрямок залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координацію міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.
Відзначимо, Яника Мерило є виконавчим директором Асоціації міжнародних інвесторів UVCA, експертом Агентства електронного уряду України, членом ради директорів UАngel і Радником Голови комітету закордонних справ Парламенту Естонії. Вона більше 12 років присвятила питанням залучення коштів у ринки Росії, України, Країн Балтії, займаючи керівні посади в ряді інвестиційних фондів Європи.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас