В інтернет-магазині "Сокіл" після перевірки податкової почалися звільнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В інтернет-магазині "Сокіл" після перевірки податкової почалися звільнення

Особисті фінанси
4195
В інтернет-магазині “Сокіл” після перевірки податкової почалися звільнення.
“У нас скорочують більше ста людей, 60% від всього персоналу”, – повідомив один зі співробітників компанії. Причиною масових звільнень джерела видання називають різке зниження продажів. Перевірка податкової під час передноворічного буму привела до того, що компанія заробила лише половину суми, яку розраховувала зібрати.
Інформацію про фінансові проблеми і скорочення в “Соколі” підтвердив один з українських підприємців, добре знайомий з цим ринком. “Цю інформацію знаю, так як людина, близька до [засновника “Сокола“Євгену] Сокольникова, каже, що того“виставили“на великі гроші після обшуків і зараз він намагається їх знайти. А також розглядає продаж частини бізнесу”, – заявив він .
Разом з тим сам Сокольников заперечує факт звільнень. “Поняття не маю, звідки така інформація”, – сказав він. За його словами, в Sokol.ua всього працює близько 150 чоловік і звільнити більше 100 чоловік неможливо в принципі. При цьому видання відзначає, що раніше Сокольников заперечував сам факт обшуку в компанії, хоча це вже підтверджений факт.
Нагадаємо, “Сокіл” – один з найбільших інтернет-магазинів в Україні. У грудні Державна фіскальна служба фактично заблокувала на два тижні роботу магазину у справі про ухилення від сплати податків.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас