У Новий рік і Різдво ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів без вихідних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Новий рік і Різдво ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів без вихідних

Кредит&Депозит
2092
У період Новорічних та Різдвяних свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв. Як повідомили в банку, всі платежі корпоративних клієнтів і приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх святкових днів. Крім того, без вихідних працюватимуть термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку.
“У передсвятковий період і в Новому році наші клієнти можуть присвятити набагато більше свого вільного часу рідним, друзям і близьким, – говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Ви можете абсолютно не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, перерахування податкових платежів або оплаті поставок товарів – наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через Інтернет або мережі самообслуговування дозволяє робити платежі в зручний час”.
Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки Privat24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і зробити інші послуги. Найпопулярніші послуги – перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги можна отримати через банкомати і термінали самообслуговування ПриватБанку, адреси яких завжди є на спеціальній сторінці банку.
Також у ПриватБанку повідомили, що в передноворічний період банк переходить на посилений графік інкасації своїх банкоматів, щоб забезпечити безперебійний доступ до готівки для клієнтів усіх українських банків. Власники зарплатних і соціальних карток ПриватБанку можуть отримувати готівку за картками в банкоматах інших банків без додаткових комісій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас