Boeing і Blackberry зайнялися смартфоном з функцією самознищення (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing і Blackberry зайнялися смартфоном з функцією самознищення (ВІДЕО)

Технології&Авто
673
Корпорація Boeing, один з найбільших в світі виробників літаків, космічної та військової техніки, разом з канадською BlackBerry вирішили випустити смартфон з найвищим рівнем гарантії конфіденційності.
Про це повідомив Re/codeсо посиланням на гендиректора BlackBerry Джона Чена.
Апарат під кодовою назвою Boeing Black буде заснований на платформі Android. Його “фішкою” стане функція самознищення – гаджет зберуть таким чином, щоб його не можна було розбирати. Стики корпусу і гвинти заклеять епоксидною смолою, тоді як головки гвинтів замажуть спеціальною речовиною, яка дозволить побачити, чи намагалися розібрати пристрій.
При спробі розкрити девайс для установки маячка або злому пам’яті, він автоматично зітре всю інформацію і ПО, ставши повністю неробочим.
Boeing, будучи другим за сумами підрядником оборонних договорів в США після Lockheed Martin – вважає, що Boeing Black буде широко використовуватися в армії і структурах нацбезпеки. Авіаконцерн створив смартфон і його програмне забезпечення – технологію Boeing PureSecure. Вона забезпечує шифрування як переданих даних, так і каналу голосового зв’язку.
На початку грудня компанія Sony, яка поряд з Apple і Samsung є одним з лідерів з продажу флагманських смартфонів, відкрила магазин, який знаходиться під водою.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас