Microsoft буде приймати Bitcoin для оплати ігри та програми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft буде приймати Bitcoin для оплати ігри та програми

Світ
477
Корпорація Microsoft найближчим часом почне приймати до оплати криптовалюту Bitcoin. Нею можна буде оплатити ігри, програми та інший контент в онлайн-магазинах Windows, Windows Phone, Xbox Games, Xbox Music і Xbox Video. На даний момент такий вид платежу доступний користувачам з американськими акаунтами. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на видання Techcrunch.
Більша частина угод з криптовалютою біткоін буде оброблятися негайно. Однак, якщо протягом двох годин угода не була завершена, користувачеві потрібно звернутися в службу підтримки. У повідомленні також уточнюється, що кошти, перераховані на рахунок Microsoft з використанням біткоінів, вже не будуть повернуті.
На порталі Reddit багато користувачів відзначили, що Microsoft випередила іншу найбільшу компанію – Google.
У серпні минулого року фінансові регулятори США заявили операторам віртуальної валюти Bitcoin про необхідність слідувати правилам, встановленим для фінансових організацій. Цей крок був наслідком зростаючої стурбованості через можливість використання в незаконних цілях анонімних операцій з віртуальною валютою. Підпорядкування фінансового законодавства повинно було зобов’язати операторів Bitcoin розкривати інформацію про платежі, щоб запобігти, наприклад, відмиванню грошей.
Біткоіни (Bitcoin) – це децентралізована віртуальна валюта, що емітується в результаті безперервного обчислення хеш-функції, без єдиного емісійного центру. Її можна використовувати для оплати послуг і товарів онлайн.
За матеріалами:
МIА Рейтер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас