Тарифи на електроенергію для мешканців на цокольних поверхах зробили "звичайними" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарифи на електроенергію для мешканців на цокольних поверхах зробили "звичайними"

Енергетика
1230
Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), від 21.10.2014 № 154 “Про внесення змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію” сьогодні офіційно оприлюднена в “Офіційному віснику України” № 90, ст. 2596. Ця постанова набрала чинності з дня його офіційного опублікування, повідомляють ЗМІ з посиланням на НКРЕКП.
Постановою № 154 тарифи на електричну енергію для населення, яке споживає її для власних побутових потреб у квартирах, розташованих на цокольних поверхах багатоквартирних житлових будинків, були прирівняні до тарифів на електроенергію для населення, що проживає в звичайних квартирах.
Це рішення дозволило усунути існуючу соціальну напруженість – проблему людей, які проживають в квартирах цокольних поверхів житлових будинків і повинні платити за спожиту електроенергію для власних побутових потреб за тарифами як для організацій.
Крім того, у зв’язку з відсутністю в законодавстві поняття “особисте підсобне господарство” Комісія замінила терміном “особисте селянське господарство” та надала його визначення.
Постанова зареєстрована в Міністерстві юстиції України 30.10.2014 за № 1371/26148.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас