Медицина в Києві профінансована лише на 15% - секретар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медицина в Києві профінансована лише на 15% - секретар

Казна та Політика
254
Медицина в м.Києві профінансована на 15% від обіцяних 100%. Про це на прес-конференції повідомив секретар Київської міської ради Олексій Рєзніков.
“Сьогодні Київ – єдине місто, яке годує державний бюджет, тому що тільки у Києва вилучають 50% податку на доходи фізичних осіб, які заробляються киянами на території Києва. Це 9 млрд грн, які йдуть з Києва, а після того, ми ходимо з простягнутою рукою і просимо про субвенції. від цього страждають найменш захищені статті бюджету, в тому числі і медицина … Я вже зараз можу сказати, що медицина в Києві профінансована на 15% від обіцяних 100%. і уявіть собі питання забезпечення медикаментами та іншими речами “, – сказав Рєзніков.
За його словами, на одному з найближчих засідань Київрада заслухає звіт директора департаменту охорони здоров’я КМДА.
Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявили про намір звернутися до Міністерства фінансів України з вимогою, щоб 100% податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) залишалися в бюджеті столиці.
Однак у Міністерстві регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України не бачать підстав залишати Києву 50% податку на доходи фізичних осіб (ПДФО).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас