Універсал Банк збільшить капітал на 500 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Універсал Банк збільшить капітал на 500 млн грн

Фондовий ринок
562
В рамках затвердженої групою Eurobank довгострокової стратегії розвитку в Україні ухвалено рішення про збільшення капіталу Універсал Банк більш ніж на 500 млн грн.
Загальними зборами акціонерів ПАТ «Універсал Банк» (Universal Bank), які відбулися 3 листопада, було прийнято рішення про збільшення статутного капіталу установи на півмільярда гривень. “Даний крок став одним з перших в рамках реалізації прийнятої групою Eurobank трирічної стратегії розвитку Universal Bank в Україні”, – йдеться в повідомленні банку.
За даними на 1 жовтня 2014 року, статутний капітал Універсал Банку становив 1,163 млрд грн.
Universal Bank, будучи надійним європейським банком, володіє високим рівнем ліквідності 111% (при нормі 40%) і показником достатності капіталу на рівні 14,74% (при нормі 10%).
«Збільшення капіталу Universal Bank демонструє активну підтримку материнської групи Eurobank і наявність довгострокових планів присутності і розвитку групи в Україні. Підтримка групи Eurobank дозволяє нашому банку успішно реалізовувати прийняту на 2015 рік стратегію щодо активного залучення, обслуговування і фінансування корпоративного сегмента в Україні», – заявив голова правління Універсал Банк Ігор Волох.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас