Великобританія заарештувала активи екс-міністра екології Злочевського - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританія заарештувала активи екс-міністра екології Злочевського - ЗМІ

Кримінал
489
Великобританія заарештувала активи і розслідує кримінальну справу стосовно колишнього міністра екології та природних ресурсів уряду Азарова – Миколи Злочевського, повідомляють ЗМІ з посиланням на виконавчого директора “Центру протидії корупції” Дарину Каленюк.
“У нас є інформація, що в Лондоні є справа стосовно Злочевського і там є заморожені його активи, я не можу сказати деталі, але справа є. Швидше за все, що за нафтовидобувною діяльністю”, – сказала Д.Каленюк.
За її словами, “Центр протидії корупції” готує заяву про злочин на підставі фактів, опублікованих журналістами. Так, відома інформація, що справа є в Лондоні, можливо, в інших зарубіжних країнах. “Але ці справи зайдуть в безвихідь, якщо українці не будуть розслідувати походження цих грошей. Тобто, якщо українці не доведуть нелегальне походження стану, то все, що там заморожено, заарештовано, буде розморожено. Справа зайде в тупик”, – підкреслила Д. Каленюк.
Вона також зазначила, що в Україні справи проти колишнього міністра екології досі немає.
М.Злочевський був міністром охорони навколишнього природного середовища України з червня 2010 р до квітня 2012, має активи в українському нафтогазовому секторі.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас