Без сюрпризу: Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Без сюрпризу: Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва (ВІДЕО)

Особисті фінанси
1010
Віталій Кличко вирішив продовжити роботу мером Києва. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.
“Я неодноразово заявляв, що кияни дали мені великий кредит довіри, щоб реалізувати необхідні реформи, у киян великі очікування, і я ні в якому разі їх не підведу. Але, взявши на себе відповідальність і очоливши об’єднаний список, я веду до Верховної Ради своїх партійців – політиків, які повинні реалізувати очікування людей не тільки в Києві, а й у всій країні, впроваджувати реформи. А в парламент з поста мера я не піду “, – підкреслив Кличко.
Він також висловив надію на те, що найближчим часом у Верховній Раді буде прийнято необхідні для розвитку Києва закони.
“Від нового парламенту у мене великі очікування. Столиця і парламент повинні співпрацювати. Нам потрібно прийняти ряд законопроектів. Один з ключових – зміни до законодавства щодо зарахування до доходів бюджету міста Києва податку на доходи фізичних осіб. Всі говорять про децентралізацію влади та бюджету. Тому податки киян повинні залишатися в Києві. На сьогодні дефіцит міського бюджету – понад 3 мільярдів і при цьому більше 8 мільярдів у нас щорічно вилучають”, – зазначив Кличко.
Нагадаємо, 26 жовтня в Україні пройшли дострокові вибори до Верховної Ради.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас