Банки надають кредити тільки на 2% угод купівлі-продажу нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки надають кредити тільки на 2% угод купівлі-продажу нерухомості

Кредит&Депозит
334
Банки надають кредити всього лише на 2% угод купівлі-продажу первинної нерухомості. Про це повідомила директор міського розвитку Рішення Ярослава Чапко, повідомляють ЗМІ з посиланням на “SV Realty”.
“І до кінця року цей відсоток навряд чи виросте, а швидше за все ще зменшиться. Зате зараз зростає популярність розстрочок від забудовників. Вони пропонують за цими програмами досить лояльні умови, а термін досягає і 10 років. Тому покупцям зараз не хочеться і не вигідно зв’язуватися з банками”, – відзначає експерт.
Нагадаємо, найбільша столична будівельна компанія “ХК” Київміськбуд “недавно ввела можливість внесення інвестором 1-го внеску в розмірі 10% від вартості квартири протягом двох банківських днів, а решта рівними частинами щомісяця до завершення будівництва.
Крім того, незважаючи на нестабільну економічну ситуацію в країні, “ХК” Київміськбуд “оголосив про проведення акції “Осінні знижки”, в рамках якої інвестори можуть отримати до 20% знижки на квартири.
Зокрема, будівельна компанія надає 20% знижки на вільні квартири III, IV, V черги будівництва в мікрорайоні Позняки, 4-А, який розташований між вулицями Здолбунівська, Михайла Драгоманова, Олени Пчілки та проспектом Петра Григоренка, для інвесторів, які готові відразу оплатити повну вартість житла.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас