PayPal запускає сервіс кредитування бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal запускає сервіс кредитування бізнесу

Кредит&Депозит
541
Провайдер цифрових платежів PayPal оголосив про запуск проекту кредитування організацій малого та середнього бізнесу. Компанія стверджує, що перевірені підприємці зможуть отримати позику протягом декількох хвилин після розміщення запиту.
Першим іноземним ринком, крім США, стане Австралія. PayPal почне видавати кредити в 2015 році обмеженому колу підприємств в рамках тестування.
Директор відділу PayPal з обслуговування клієнтів і впровадженню нових рішень, Карім Аль-Бассам, сказав, що компанія вибрала Австралію в якості одного з основних ринків, у зв’язку з тим, що малі та середні підприємства країни потребують додаткових джерел фінансування.
Для того, щоб отримати кредит PayPal, необхідно пройти нескладну процедуру. Скористатися кредитом зможуть ті підприємці, які протягом 12 місяців приймають платежі через систему PayPal. Розмір кредиту залежатиме від річного обсягу транзакцій, що проводяться через платіжну систему.
Максимальний займ складе 8% від цієї суми. Також під час реєстрації кредиту необхідно вказати, який відсоток від грошових переказів в PayPal піде на погашення заборгованості.
Для отримання кредиту позичальник повинен оплатити одноразове мито, яке розраховується виходячи з розміру позики.
PayPal запевняє, що в цій системі немає ніяких прихованих витрат, пені за прострочення платежу, або за дострокове погашення кредиту.
«Такі кредити ідеально підходять для власників малого та середнього бізнесу, які потребують швидких, простих і гнучких рішеннях для фінансування своїх проектів, наприклад, для залучення сезонних працівників і закупівлі додаткової кількості товару», – сказав Карім Аль-Бассам.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас