Lufthansa продає свій IT-підрозділ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa продає свій IT-підрозділ

Фондовий ринок
503
Німецька авіакомпанія Lufthansa заявила в середу, 22 жовтня, що вона близька до продажу свого IT-підрозділу і завершення аутсорсингової угоди з IBM, що призведе до збільшення прибутку до 240 млн євро ($305, 57 млн).
“Це відіб’ється не так на операційних результатах, що важливо для фінансового керівництва, а на результаті Lufthansa Group за МСФЗ”, – йдеться в заяві авіакомпанії.
Операція, яка, як очікується, буде укладена в кінці I кварталу наступного року, принесе 70 млн євро як щорічної економії, заявила Lufthansa.
Раніше стало відомо, що пілоти німецької авіакомпанії можуть провести чергову акцію протесту у зв’язку з конфліктом навколо нової тарифної угоди з авіаперевізником.
На сайті профспілки пілотів Cockpit наголошується, що в ході переговорів з авіакомпанією профспілка пішла на значні поступки, при цьому суперечності так і не були усунені.
“Представникам профспілки пілотів Cockpit очевидно, що керівництво Lufthansa не має наміру приймати рішення щодо спірних питань, а лише посилює конфлікт, який призводить до подальших наслідків”, – підкреслюється в повідомленні.
Головним предметом спору Lufthansa і профспілки є виплати льотчикам, які достроково вийшли на пенсію.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас