Попит на покупку нерухомості в жовтні в сегменті економ-класу виріс на 12-14% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на покупку нерухомості в жовтні в сегменті економ-класу виріс на 12-14%

Нерухомість
916
У першій половині жовтня попит на вторинному ринку нерухомості в Києві трохи активізувався. Так, за даними ріелторів, в сегменті економ-класу попит виріс на 12-14% в порівнянні з вереснем цього року. На 5-7% зросла і кількість пропозицій. При цьому, порівнюючи з жовтнем минулого року, попит у цьому сегменті сьогодні на 50-70% нижче, а кількість об’єктів, виставлених на продаж, менше на чверть.
Також в сегменті котеджів попит збільшився на 5-6% навіть у порівнянні з жовтнем минулого року і на чверть порівняно з вересня 2014 року Це явище стосується в основному котеджів з невеликими площами і ділянками, які знаходяться в 30-кілометровій віддаленості від Києва. Основний попит припадає на котеджі ціною 45-90 тис. доларів.
У той же час оператори ринку називають таку активність тимчасовою. Основною причиною сплеску є різке падіння довіри до банків. Останнім часом багато українців постаралися зняти свої депозити з рахунків. Тому побоюючись тримати на руках великі суми в гривнях, багато хто намагається вкладати їх у нерухомість, антикваріат, дорогоцінні метали.
За матеріалами:
Dim.Ria
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас