Українська ГТС готова до опалювального сезону - "Укртрансгаз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська ГТС готова до опалювального сезону - "Укртрансгаз"

Енергетика
249
ПАТ “Укртрансгаз” завершило підготовку газотранспортної системи до осінньо-зимового періоду і вручило паспорти готовності виробничим філіям, повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу ПАТ.
За повідомленням, “повний комплекс робіт з підготовки виробничих і невиробничих об’єктів до опалювального сезону проведено своєчасно, крім тих, які знаходяться на непідконтрольній Збройним силам України території в Луганській і Донецькій областях”.
Як зазначили на підприємстві, в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду виконано капітальний ремонт майже 25 км трубопроводів і 25 свердловин підземних газосховищ; проведено реконструкцію 358 газорозподільних станцій. Крім того, відремонтовано 1760 систем автоматичного контролю, сигналізації та пожежогасіння на газорозподільних і компресорних станціях.
“Таким чином, за період підготовки до осінньо-зимового періоду виконані роботи та поставлені матеріально-технічні ресурси на суму 330, 7 млн грн при запланованих на весь період підготовки 557,4 млн грн”, – повідомили в компанії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас