Пільгове кредитування для покупки котлів на альтернативному паливі отримають 34 тис. сімей, - Держенергоефективності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пільгове кредитування для покупки котлів на альтернативному паливі отримають 34 тис. сімей, - Держенергоефективності

Кредит&Депозит
721
У поточному сезоні 34 тис. українських сімей зможуть скористатися програмою пільгового кредитування для покупки котлів на альтернативному паливі. Про це сьогодні під час круглого столу на тему: “Як у два рази зменшити енергоспоживання і позбутися газової залежності?” заявив голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
“Ми даємо 50 мільйонів (грн, – ред.) на відшкодування,“Ощадбанк” дає 200 мільйонів на кредитування. Всього на ринок котлів твердопаливних і електричних котлів в цьому сезоні буде випущено таким чином у фінансову систему 250 млн грн. Це неабияка допомога. Ми очікуємо, що 34 тис. сімей зможуть взяти такі кредити, отримати від нас компенсацію і поставити такий котел”, – повідомив Савчук.
Нагадаємо, 1 жовтня Кабінет міністрів України затвердив порядок компенсації витрат населення з придбання твердопаливних і електричних котлів.
Пізніше Савчук виступив з пропозицією створити робочу групу для формування плану заходів щодо забезпечення ринку альтернативним твердим паливом.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас