Названо автомобілі, які найбільше викрадають у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо автомобілі, які найбільше викрадають у Києві

Особисті фінанси
3391
За 9 місяців поточного року в Києві було зареєстровано 1,03 тис. крадіжок автомототранспорту. Про це повідомляє прес-служба столичної ДАІ.
У відомстві акцентують увагу на тому, що останнім часом зросла кількість угонів престижних марок. Найбільш улюбленими моделями у автовикрадачів в нинішньому році були Toyota, Land Rover, Mitsubishi, Mazda, BMW і Honda. Однак найбільше в Києві викрадають російські ВАЗи.
“З початку року інспектори ДАІ зареєстрували 122 викрадення автомобілів ВАЗ. Друге місце зайняли автомобілі марки Toyota, всього було викрадено 90 автомобілів. Третє місце поділили автомобілі марок BMW і Land Rover, зафіксовано по 30 випадків”, – повідомили в ДАІ.
Разом з тим у відомстві зазначили, що в поточному році підвищеною увагою у злодіїв користувалися також мотоцикли та мопеди. Так, з початку нинішнього року невідомі викрали 127 двоколісних транспортних засобів. Найбільше викрадають Yamaha, Honda, Hyosung і Suzuki.
За даними ДАІ, найчастіше машини викрадали у середу, суботу та вівторок. “Як правило, автовласники лишалися без своїх транспортних засобів вночі, саме в цей час доби зареєстровано 657 викрадень”, – кажуть у ДАІ.
Найбільше автомобілів було викрадено в Оболонському районі. Так, на вулиці Героїв Сталінграда з початку року скоєно 17 угонів. На другому місці – Деснянський район, де на проспекті Маяковського зареєстровано 9 викрадень. Третім за кількістю викрадень став Дарницький район – з початку року автозлодії на вулиці Григоренка викрали 8 транспортних засобів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас