З початку року реалізували вугілля на суму понад 27,7 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року реалізували вугілля на суму понад 27,7 млрд грн

Енергетика
209
З початку року в Україні обсяг реалізованої промислової продукції в сфері добувної промисловості та розроблення кар’єрів за січень-серпень 2014 склав 105 млрд 2,8 млн грн. Про це повідомляє Державна служба статистики України.
Зокрема, за даними Держстату, кам’яного і бурого вугілля протягом зазначеного періоду часу реалізували на суму 27 млрд 711, 8 млн грн, що становить 3,6% від усієї реалізованої продукції (без ПДВ і акцизу).
Нагадаємо, як повідомляв УНН, кількість реалізованого кам’яного і бурого вугілля цього року в порівнянні з серпня 2013 року зменшилося більш ніж в два рази.
Також нагадаємо про те, що шахти ім. Кірова і “Холодна балка”, які входять до складу ДП “Макіїввугілля”, відновили свою роботу.
Крім того, за словами директора шахти “Бутовська” Андрія Олексюка, вказане підприємство можна врятувати, якщо вчасно поставити обладнання для відкачки води.
Відзначимо, що протягом 7 місяців поточного року шахтарі ДП “Макіїввугілля”, незважаючи на розташування шахт в безпосередній близькості до зони ведення бойових дій, виконали план видобутку вугілля на 103,6%.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас