Укрпошта розширює співпрацю з британською Royal Mail — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта розширює співпрацю з британською Royal Mail

Казна та Політика
941
Укрпошта активно проводить роботу по виходу на міжнародні ринки доставки товарів електронної торгівлі. На початку жовтня в.о. генерального директора Укрпошти Михайло Паньків відвідав в Лондоні міжнародну виставку E-Commerce Expo і провів робочу нараду з керівництвом державної поштової служби Великобританії Royal Mail.
За результатами наради вже до кінця цього року між Укрпоштою і Royal Mail планується підписати договір про співпрацю з доставки згрупованих поштових відправлень з консигнації. Консигнація – послуга з доставки міжнародних відправлень за спрощеною процедурою проходження митного контролю та численними перевагами для клієнта, як то можливістю накладеного платежу або повернення товарів відправнику. Така співпраця дозволить британським компаніям електронної торгівлі глибше і якісніше зайти на український ринок. Тестові пересилання планується почати вже в листопаді цього року.
Під час виставки відбулися зустрічі з поглиблення співпраці з представниками Пошти США, Money Gram та ряду операторів електронної торгівлі, у тому числі зі світовим лідером онлайн-рітейлу китайською Alibaba.com
Нагадаємо, що Укрпошта вже незабаром планує підписати договір про співпрацю з Поштою Китаю, що має підвищити обсяги пересилань посилок і дрібних пакетів з Китаю в Україну, а також значно прискорити терміни їх доставки. Подібні переговори про співпрацю вже проводяться між Укрпоштою та Поштою США і Nord Post (об’єднана поштова служба Данії та Швеції).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас