На початку жовтня вартість квартир в новобудовах Києва зросла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На початку жовтня вартість квартир в новобудовах Києва зросла

Нерухомість
986
Вартість квадратного метра квартир в новобудовах Києва на початку жовтня зросла на 1,02% і становить у середньому 12 тис. 706 грн, повідомляють ЗМІ з посиланням на дані порталу нерухомості Meget.kiev.ua.
За результатами аналізу, найдешевшими залишаються квартири в новобудовах економ-класу в Деснянському районі, де середня вартість квадратного метра становить 9402 грн.
Найдорожче нове житло забудовники пропонують в елітних новобудовах Печерського району, в середньому по 18 031 грн / м.кв.
Крім того, фахівці зазначили, що найбільше зростання цін (на 9,2%) зафіксовано в Оболонському районі, а найбільше падіння ціни – в Солом’янському районі (на 12,2%).
У складанні статистики брали участь 296 житлових комплексів з каталогу новобудов Києва. Враховувалися дані забудовників за середньою ціною квадратного метра житла, що будується в новобудовах Києва, а також в будинках, зданих в експлуатацію в поточному році.
Нагадаємо, одна з найбільших столичних будівельних компаній “Київміськбуд” оголосила про старт акції “Осінні знижки”, в рамках якої інвестори можуть отримати до 15% знижки на квартири.
Зокрема, будівельна компанія надає 15% знижки на квартири в ж / м Позняки, 4-А (I, III, IV, V черги забудови) і на просп. Возз’єднання, 21-В (II черга); 12% знижки – на всі типи квартир на об’єкті по пр. Ак. Глушкова, 92-Б (будинок 2) і 10% знижки на квартири на вул. Коперника, 7 (секція 1,2,3) та вул. Феодосійської, буд. 2-Е, 2-Ж, 2-З, 2-І.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас