Apple відмовилася співпрацювати з PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відмовилася співпрацювати з PayPal

Фондовий ринок
930
Американський виробник електроніки Apple вів переговори з платіжною системою PayPal про співпрацю в рамках сервісу Apple Pay. Однак досягнути будь-якої угоди у компаній не вийшло.
Як повідомляє видання Bank Innovation, посилаючись на обізнані джерела, переговори між Apple і PayPal були перервані після того, як виробник iPhone і iPad дізнався про співпрацю опонента з Samsung. З’ясувалося, що PayPal обробляє мобільні платежі користувачів Galaxy S5, підтверджені за допомогою сканера відбитків пальців.
Про можливі проблеми з Apple попереджав колишній президент PayPal Девід Маркус, однак глава eBay Джон Донахью наполіг на партнерстві з південнокорейським гігантом. У підсумку PayPal втратила крупне джерело доходів в особі Apple Pay, а придбав його стартап Stripe.
Напередодні інтернет-аукціон eBay, який купив PayPal в 2002 році за $ 1,5 млрд, оголосив про відділення платіжної системи, порахувавши, що компанії зможуть ефективно розвиватися й бути конкурентоздатними тільки незалежно один від одного. Під час конференції, присвяченій анонсу «розлучення» eBay і PayPal, Джон Донахью заявив, що хотів би бачити PayPal у всіх сервісах оплати товарів і послуг, натякнувши на співпрацю з Apple Pay.
Раніше PayPal публічно поставила під сумнів безпеку служби Apple Pay, нагадавши про інцидент з витоком особистих фотографій знаменитостей з iCloud.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас