Vertu випустив "бюджетний" смартфон за 4900 євро (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vertu випустив "бюджетний" смартфон за 4900 євро (ФОТО)

Технології&Авто
1258
Vertu випустила смартфон Aster, який значно відрізняється від попередніх моделей з дизайну і має порівняно низьку ціну для цього бренду. Про це йдеться в повідомленні компанії.
Раніше генеральний директор Vertu Массіміліано Польяні повідомив в інтерв’ю «Ленте.ру», що за розрахунками компанії підвищити продажі можна змінивши дизайн, щоб збільшити частку жінок серед клієнтів. Поточна модель якраз «буде до смаку і чоловікам, і жінкам».
Vertu випустив "бюджетний" смартфон за 4900 євро (ФОТО)
Новий апарат відрізняється від попередньої моделі Signature Touch більш низькою ціною, але має приблизно в півтора рази меншу вартість і при цьому близькі технічні характеристики. У моделі Aster використовується 4,7-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1080 крапок), 13-мегапіксельна основна камера, він потроен на сучасному чотирьохядерному процесорі Qualcomm і працює під управлінням операційної системи Android 4.4 KitKat.
На відміну від близької за ціною моделі Vertu Constellation, новий апарат Aster підтримує всі фірмові сервіси: Vertu Certainty, Life і Concierge. Life – це персональна добірка заходів. Certainty – набір технологій для захисту життя клієнта і даних на телефоні, зокрема він включає антивірус російської компанії «Лабораторія Касперського». А Concierge – це цілодобова підтримка по телефону або з електронних комунікацій практично з будь-яких питань.
Традиційно для Vertu, корпус апарата виконаний з титану і тельячої або зміїної шкіри, а екран покритий сапфіровим склом, який по міцності уступає тільки алмазу. Аудіосистема підтримує технологію об’ємного звучання Dolby Digital Plus, а камера сертифікована відомим виробником середньоформатних фотоапаратів Hasselblad.
Смартфон надійде в продаж у жовтні. Його ціна складе від 241 тисячі рублів. Aster представлений в шести кольорах і семи варіантах обробки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас