Ізраїльський бізнес готовий інвестувати в економіку Києва, - посольство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльський бізнес готовий інвестувати в економіку Києва, - посольство

Кредит&Депозит
429
Київ зацікавлений в технологіях у сфері управління містом та енергоефективності, які можуть запропонувати ізраїльські підприємці. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив сьогодні під час зустрічі з послом Ізраїлю в Україні Еліава Білоцерківським, передає прес-служба мера.
В ході зустрічі сторони обговорили можливість реалізації в Києві низки проектів у сфері культури, охорони здоров’я, безпеки та розвитку міської інфраструктури.
Торговий аташе посольства Ізраїлю Елізабет Соловйова зазначила, що ізраїльський бізнес готовий інвестувати в економіку України і Києва зокрема. “В першу чергу, інвестиції і технології, які можуть запропонувати ізраїльські компанії, що стосуються проектів з економії електроенергії та води, переробки сміття та впровадженню технології Smart City, яка включає в себе, зокрема, оптимізацію системи громадського транспорту та системи відеоспостереження”, – йдеться в повідомленні.
При цьому Білоцерківський зазначив, що посольство розраховує на подальшу співпрацю з міською адміністрацією і запросив Віталія Кличка відвідати Єрусалим і Тель-Авів, щоб особисто вивчити досвід управління цими містами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас