Під люстрацію повинні підпадати керівники, а не виконавці - Коломойський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під люстрацію повинні підпадати керівники, а не виконавці - Коломойський

Казна та Політика
3369
Україні було необхідне прийняття закону про люстрацію, проте під його дію повинні потрапляти керівники, а не виконавці на місцях, вважає голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський.
Як заявив І.Коломойський на прес-конференції У Дніпропетровську в суботу, люстрація рядових виконавців не просто порушить деякі права людини, а й позбавить люстрованих громадян засобів до існування.
“Закон про люстрацію дійсно був потрібен. Під цей закон потрапили багато моїх недоброзичливці та мої несимпатики. По ідеї, я повинен був сказати, що все добре. Разом з тим, не все з ним так добре. Під дію цього закону потрапляють близько мільйона людей. Коли ми в березні прийшли в облдержадміністрацію, ми звільнили мінімальну кількість людей, тому що люди працювали, були на своїх місцях і не були носіями ідеології тієї злочинної системи, створеної Януковичем, і вони не зобов’язані за це відповідати. Риба тухне з голови і за все, що відбувається, мають відповідати керівники. Чому звичайні виконавці повинні підпадати під люстрацію, отримуючи порушення своїх прав, і позбавляючись, фактично, шматка хліба”, – зазначив І. Коломойський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас