Яценюк представив у США план "Відновлення країни" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк представив у США план "Відновлення країни"

Казна та Політика
1249
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк в ході зустрічі в Нью-Йорку з представниками ділових та інвестиційних кіл США представив урядовий План дій “Відновлення країни”, повідомляє прес-служба Кабміну.
Під час зустрічі було домовлено про конкретну практичну підтримку плану урядових реформ. Повідомляється, що американські компанії нададуть експертну допомогу в реалізації планів Кабміну в питаннях боротьби з корупцією, лібералізації економіки і спрощення регуляторного поля.
Яценюк підкреслив, що уряд зробив все, щоб стабілізувати ситуацію в Україні: “Ми підписали угоди з МВФ, Світовим банком, Європейським інвестиційним банком. Завдяки цій підтримці ми виконуємо свої зобов’язання і будемо це робити в сьогоднішніх умовах. Адже для уряду важливо мати репутацію і довіру міжнародних інвесторів”.
За словами прем’єра, основне завдання сьогодні – створити безпечну ситуацію в країні і домогтися “деескалації збройного конфлікту, який кілька місяців тому розгорнула Росія”.
Ключовими кроками Яценюк назвав антикорупційну реформу, подолання корупції в державних компаніях і проведення податкової реформи.
Також глава уряду закликав представників ділових кіл США стати інвесторами в такі сектори української економіки, як енергетика і сільське господарство.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас