Пілоти Air France вирішили страйкувати до кінця вересня - за кожен день протесту компанія втрачає 15 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пілоти Air France вирішили страйкувати до кінця вересня - за кожен день протесту компанія втрачає 15 млн євро

Світ
391
Пілоти авіакомпанії Air France вирішили продовжити страйк до 30 вересня. Про це йдеться на сайті авіакомпанії.
Льотчики авіапревізника не припинятимуть акцію протесту, незважаючи на те, що керівництво компанії запропонувало виконати частину їхніх умов, а саме – призупинити реалізацію проекту Transavia – дочірнього підприємства Air France. При цьому в раді директорів підкреслили, що мова не йде про повну відмову від розвитку філії.
Протягом останнього тижня авіаперевізник виконує від 38 до 45 відсотків від всіх запланованих польотів. Таким чином, за попередніми даними, за кожен день акції протесту Air France втрачає від 10 до 15 мільйонів євро.
Страйк пілотів Air France розпочався 15 вересня. Співробітники компанії не згодні з планом керівництва скоротити витрати, в рамках якого авіаперевізник віддав більшу частину рейсів на малі і середні відстані своєму дочірньому підприємству, лоукостерів Transavia. Його планують зробити лідером на європейському ринку. Льотчикам пропонують переходити на роботу у філію. Однак там рівень погодинної заробітної плати значно нижчий, ніж в Air France. Пілоти вимагають рівних умов для співробітників головної компанії та дочірнього підприємства, що в свою чергу категорично не влаштовує керівництво Air France.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас