Росія вивела значну частину своїх військ з України - НАТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія вивела значну частину своїх військ з України - НАТО

Світ
1827
Представник НАТО підполковник Джей Джанзен повідомив, що Росія вивела значну частину своїх військ з України, але частина їх залишилася.
“Відбулося значне виведення підрозділів російських збройних сил”, – сказав Джей Джанзен, додавши, що складно говорити про конкретну кількість. При цьому він зазначив, що російські спецпідрозділи як і раніше працюють в Україні. “Ясно, що союзники по НАТО повинні зберігати пильність”, – додав він.
В останні тижні представники НАТО констатували, що разом з терористами в Україні воювали близько тисячі російських військовослужбовців, у зв’язку з цим Росія отримала санкції з боку Заходу.
Росія неодноразово заперечувала, що відправляла свої війська в Україну, хоча допускала, що деякі військовослужбовці, можливо, брали участь в бойових діях “під час відпусток”.
У вівторок представник українських військових полковник Андрій Лисенко повідомив, що хоча є свідчення, що деякі російські підрозділи перетнули кордон і повернулися до Росії, інші знову увійшли в Україну. “Відбувається ротація підрозділів”, – сказав він.
За матеріалами:
Голос Америки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас