MMCIS закрив відділення в Києві, співробітників звільняють - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MMCIS закрив відділення в Києві, співробітників звільняють - ЗМІ

Особисті фінанси
9343
Форекс-оператор MMCIS сьогодні почав закривати свої відділення в Києві. Про це повідомили три джерела на фінансовому ринку. За інформацією джерела з НКЦПФР, компанія почала звільняти персонал. Додзвонитися на телефони, вказані на сайті компанії також неможливо.
“Цілком можливо, що ця фінансова піраміда сьогодні накрилася”, – говорить скарбник одного з банків.
В свою чергу, клієнти отримали лист з наступним змістом: “Звертаємо Вашу увагу на те, що на нашу компанію здійснюється рейдерська атака. Завданням атакуючих є паралізація роботи компанії … Ми хочемо, щоб Ви зрозуміли, що тільки спокій та ігнорування закликів обурюватися і роздувати ситуацію, що виникла із верифікацією, дозволить допомогти компанії завершити процедуру якомога швидше”.
Крім того, в компанії закликають клієнтів не виносити проблеми у ЗМІ. “Ми хочемо, щоб кожен зрозумів, що публікації матеріалів на сторонніх ресурсах, обговорення процесів в компанії на чужих форумах, та інші публічні прояви, тільки ще більше затягнуть терміни верифікації і завдадуть шкоди як компанії, так і кожному з Вас. Тому якщо Ви хочете пройти верифікацію якнайшвидше, будь-ласка зберігайте спокій, не обговорюйте ці питання на сторонніх форумах, не панікувати навколо цього процесу і не допомагайте тим, хто вирішив нашкодити компанії, а значить, і Вам. Дзвінки по телефону, десятки листів на підтримку або приходи в офіс зараз нікому не допоможуть, ми закликаємо всіх заспокоїтися і просто почекати, поки атака на нас згасне, і компанія прийде в звичний ритм роботи”, – так сказано в повідомленні компанії поширеному серед клієнтів компанії з Росії.
Нагадаємо, що раніше була інформація, що засновник MMCIS має намір балотуватися до Верховної Ради за списком Радикальної партії Олега Ляшка.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас