МОН закликало перевірити дані про наявність студентських квитків в ЄДЕБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОН закликало перевірити дані про наявність студентських квитків в ЄДЕБО

Казна та Політика
1566
Міністерство освіти і науки України закликає студентів та учнів перевірити відомості про наявність даних студентських (учнівських) квитків в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) на сайті ДП “Інфоресурс”. Про це повідомили в прес-службі МОН.
З цією метою відкрито сервіс “Перевірка студентського / учнівського квитка за даними ЄДЕБО” (http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html), за допомогою якого кожен студент вищого навчального закладу та учень професійно-технічного навчального закладу має можливість перевірити дані про наявність власного студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО.
У разі відсутності зазначених даних, МОН радить студенту або учню звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.
Міністерство освіти і науки України повідомляє, що з 1 жовтня 2014 пільговий проїзд у поїздах міжміського сполучення студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів, незалежно від форм власності, буде оформлятися в разі, коли статус студента (учня) підтверджений даними, що містяться в ЄДЕБО.
Так, студенти (учні), дані студентських (учнівських) квитків яких відсутні (і / або некоректні) в ЄДЕБО, не зможуть реалізувати право на пільговий проїзд у залізничному транспорті.
Також нагадуємо, що з 1 жовтня 2014 набувають чинності зміни до Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I – IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.1999 р № 541 (із змінами).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас