Канада розширила санкції щодо Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада розширила санкції щодо Росії

Світ
592
Міністр закордонних справ Канади Джон Берд оголосив про введення подальших економічних санкцій щодо п’яти російських організацій і одної російської фінансової установи, а також про заборону на в’їзд на територію Канади для декількох громадян РФ. Про це повідомляється у вівторок, 16 вересня, на сайті уряду Канади.
“Незважаючи на зусилля президента Порошенка з припинення насильства на сході України, режим Путіна продовжує військову агресію”, – заявив глава канадського зовнішньополітичного відомства. За його словами, всупереч закликам Заходу, путінський режим продовжує підтримувати озброєних бойовиків.
Джон Берд запевнив український народ в тому, що Канада продовжуватиме надавати йому підтримку в боротьбі за мир і свободу, а також у тому, що особи, відповідальні за розпалювання конфлікту на Україні, будуть і надалі піддаватися санкціям.
“Санкції, введені у взаємодії з нашими союзниками, безсумнівно, вплинуть на російську економіку Канада готова просуватися вперед разом зі своїми партнерами, щоб притягнути до відповідальності режим Путіна,” – підкреслив в своїй заяві Джон Берд.
Серед фізичних осіб, які фігурують у новому чорному списку, – заступники міністра оборони РФ генерал армії Дмитро Булгаков і генерал-полковник Юрій Садовенко, перший заступник голови генштабу генерал-полковник Микола Богдановський, головнокомандуючий сухопутними військами генерал-полковник Олег Салюков.
Також введені санкції щодо Ощадбанку Росії, Долгопрудненського науково-виробничого підприємства, Машинобудівного заводу імені Калініна, Митищенського машинобудівного заводу, НДІ приладобудування імені Тихомирова і Морського науково-дослідного інституту радіоелектроніки.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас