Киянам обіцяють пільги на медичну страховку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам обіцяють пільги на медичну страховку

Особисті фінанси
337
Міська влада вирішила подбати про здоров’я киян. Вона мають намір передбачити в проекті “Картка киянина” окремий модуль, де зберігатиметься медична інформація про власника карти, що дозволить всім держателям отримати пільги на медстрахування.
“Завдяки новому медичному модулю городянам стане простіше записатися до лікаря, отримати рецепт, купити ліки і навіть отримати на них знижку. Також ми плануємо забезпечити власників “Картки киянина” спеціальними пільгами на медстрахування “, – каже заступник голови КМДА Михайло Радуцький. За його словами, електронний запис до лікаря буде розпочато вже найближчим часом.
Втім, не всі кияни, які мають таку картку, задоволені – велика частина карт знаходиться у пенсіонерів та інших пільговиків, які не завжди вміють користуватися електронними пристосуваннями. “Я тільки перевела пенсію на картку. Ще не вмію добре нею користуватися, хвилююся завжди, щоб її банкомат не з’їв. А тут ще й вся медична історія в іншій карті! Може, це і спростить роботу, але потрібно звикнути. Та й на паперах інформацію не завадило б дублювати, щоб я могла все вивчити “, – каже 63-річна киянка Людмила Узвар.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас