В Україні розпочалися військові навчання "Швидкий тризуб" - за участю понад 1000 військовослужбовців з 15 країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні розпочалися військові навчання "Швидкий тризуб" - за участю понад 1000 військовослужбовців з 15 країн

Казна та Політика
814
У навчаннях “Швидкий тризуб” візьмуть участь понад 1000 військовослужбовців з 15-ти країн, зокрема, Німеччини, Канади, Латвії, Литви, Польщі та США, а також представники від НАТО, передає інформагентство dpa. США відправляють для участі у цих навчаннях 200 військовослужбовців з 173-ї піхотної дивізії, що дислокується в Італії.
Під час навчань на території полігону маневруватимуть військові колони. Крім того, у навчаннях братиме участь бронетехніка та проводитимуться стрільби зі стрілкової зброї та здійснюватимуться польоти гелікоптерів військової авіації.
Як відомо, Росія критикує проведення даних навчань в Україні і називає їх провокацією, зважаючи на конфлікт у Східній Україні.
На початку вересня масштабні військові навчання НАТО відбулись у Латвії. Тоді повідомлялось, що проведенням масштабних військових навчань у Східній Європі, Альянс надсилає чіткий сигнал Росії, що в разі небезпеки для країн-членів рятуватиме їх. Альянс “готовий захищати територіальну цілісність країн-членів НАТО”, заявляв генерал Ганс-Лотар Домрезе у Ризі.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас