Норвегія зацікавлена у розвитку торговельних відносин з Україною в IT-сфері, енергетиці та АПК - ВР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Норвегія зацікавлена у розвитку торговельних відносин з Україною в IT-сфері, енергетиці та АПК - ВР

Казна та Політика
350
Виконавчий директор норвезько-української торгової палати Хенрік Сейп заявив про зацікавленість у розвитку торговельних відносин з Україною в IT-сфері, енергетиці та АПК. Про це він заявив під час зустрічі з головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим в рамках офіційного візиту спікера ВР до Королівства Норвегія, передають ЗМІ з посиланням на прес-службу парламенту.
Під час зустрічі сторони обговорили питання інтенсифікації двостороннього співробітництва та залучення норвезьких інвестицій в українську економіку.
За повідомленням, Турчинов підкреслив, що незважаючи на військові дії, Україна почала серйозне реформування економіки, зокрема, в частині спрощення системи оподаткування та приведення системи вітчизняного законодавства у відповідність з європейськими стандартами.
“Ми хочемо створити привабливі умови для інвесторів”, – зазначив Турчинов, підкресливши, що планується прийняти важливі законодавчі ініціативи, спрямовані на боротьбу з корупцією.
В свою чергу, Х.Сейп підкреслив зацікавленість його країни у подальшому розвитку торговельних відносин з Україною, особливо в IT-сфері, енергетиці та АПК.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас