Всесвітній банк прогнозує глобальну кризу робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітній банк прогнозує глобальну кризу робочих місць

Світ
798
На зустрічі міністрів G20 в Австралії директор із зайнятості Світового банку Найджел Туос, посилаючись на дослідження, проведене спільно з ОЕСР та Міжнародною організацією праці, заявив, що світ незабаром чекає глобальна криза робочих місць.
“Майже немає сумнівів, що це глобальна криза робочих місць. З доповіді видно, що існує нестача робочих місць і якісних робочих місць”, – цитує Туоса Business Insider.
Також у доповіді йдеться про те, що до 2030 року по всьому світу необхідно створити 600 мільйонів додаткових робочих місць. За словами Тоус, тільки це дасть змогу забезпечити роботою населення, чисельність якого збільшується.
Директор із зайнятості Світового банку вважає, що для того, щоб вирішити цю проблему, міністри праці G20 повинні активно співпрацювати один з одним та іншими відомствами. Крім того, на його думку, в процес вирішення проблеми працевлаштування повинні бути залучені представники недержавного сектора.
У доповіді також згадується про те, що в країнах G20 більше 100 мільйонів чоловік залишаються безробітними, ще 447 млн – це «працюючі бідні», яким доводиться жити менш ніж на два долари в день.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас