Попит на оренду житла в Києві виріс в рази, однак культура надання послуг у цій сфері вкрай низька - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на оренду житла в Києві виріс в рази, однак культура надання послуг у цій сфері вкрай низька - думка

Нерухомість
1896
Попит на оренду житлової нерухомості в Києві зріс в кілька разів, оскільки серпень – це традиційно пік укладання довгострокових угод у цій сфері. “Та культура надання послуг у сфері оренди нерухомості вкрай низька. Багато хто відмовляється селити переселенців з Донецької, Луганської областей. Відмовляють у реєстрації квартирантів, якщо їм треба віддати дитину в школу чи садок, отримувати виплати. Річ у тому, що ринок оренди – сірий. І орендодавці не хочуть втрачати свій прибуток”. – пояснив керуючий директор ARPA RealEstate Михайло Артюхов.
Усе ж, власникам квартир доводиться йти назустріч орендаторам. “Річ у тому, що зараз – найкраща пора для орендодавців. Це сезон, під час якого їм найлегше здати квартиру в оренду. І цей момент не можна упускати. Приміром, якщо розглянути студентів – у них питання житла стоїть зараз, їм треба його вирішити до початку навчання. І як тільки вони розселяться, ця категорія орендаторів піде з ринку”, – зауважив експерт.
Більше про ситуацію на ринку найму житла в столиці читайте в статті “Оренда нерухомості у Києві пішла на підйом – пропозиція дешевих квартир скоротилась в рази”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас