Військова співпраця з Польщею найуспішніша серед європейських країн, - "Укроборонпром" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військова співпраця з Польщею найуспішніша серед європейських країн, - "Укроборонпром"

Світ
712
«Цього року рівень політичного діалогу та практичної співпраці між Україною та країнами ЄС піднявся на новий рівень. Це – результат української стратегії, спрямованої на євроінтеграцію».
Про це заявив Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов на засіданні міжнародного круглого столу в рамках 22-ї Міжнародної виставки оборонної промисловості «MSPO-2014».
Керівник Концерну переконує, що для раціональних, ефективних змін української оборонної промисловості необхідно вивчити шлях до єдиної Європи таких країн, як Польща.
«Нам приємно, що в деяких напрямках польські колеги використовують український досвід. Ще в 2010-му році в Україні створили ГК «Укроборонпром» як об’єднання підприємств ОПК. А у вересні 2013-го у Польщі, в рамках консолідації військової промисловості, створена Польська група озброєння», – повідомляє Роман Романов, пояснюючи, що такі аналогії свідчать про можливість успішної двосторонньої кооперації оборонних галузей.
Стратегічна мета України і «Укроборонпрому» зокрема – перехід виробництва до стандартів НАТО і якісне переозброєння армії. Враховуючи загальний потенціал, Роман Романов виділив сфери модернізації вертольотів, розробки і виробництва РЛС, ракетно-артилерійського озброєння, бронетанкової техніки, двигунів, а також засобів динамічного та активного захисту».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас