Google протестував доставку за допомогою дронів (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google протестував доставку за допомогою дронів (ВІДЕО)

Технології&Авто
818
Google протестувала літаючого робота (дрона) для доставки товарів. Про це повідомляється в акаунті компанії на YouTube.
Випробування проводилися в польових умовах, в Квінсленді (Австралія). На відео показано, як модель з розмахом крила близько 1,5 метра стартує вертикально, а потім літає в горизонтальній і вертикальній площині. Переміщення робота показуються на карті. При досягненні апаратом заданої точки контейнер від’єднується і опускається на землю на тросі.
The Wall Street Journal (WSJ) повідомляє, що висота дрона становить 75 сантиметрів, він має чотири гвинта, за допомогою яких переміщається в різних напрямках. Google заявив, що розпочала тести в минулому році.
Компанія вважає, що такі дрони будуть більше, ніж просто розвагою. Вони дозволять доставляти вантажі в найближчі околиці, будуть більш популярні ніж розважальні літальні пристрої, що застосовуються зараз.
WSJ нагадує, що в 2013 р. дронів для доставки товарів тестували Amazon і Domino’s Pizza, але робили це в м’якших, міських умовах.
Прототипи дронів Google були створені в рамках проекту «Крила» (Project Wing). Для тестування вони доставляли такі товари, як солодощі, собачі ласощі, вакцину для худоби, воду та рації двом фермерам в Квінсленді.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас