Російські війська захопили місто Новоазовськ і ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського і Амвросіївського району - РНБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські війська захопили місто Новоазовськ і ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського і Амвросіївського району - РНБО

Казна та Політика
2719
В Радбезі зазначили, що окраїни Новоазовська були обстріляні “Градами” з території РФ і атаковані двома колонами військ.
Російські війська в середу, 27 серпня, зайняли і контролюють місто Новоазовськ і ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського і Амвросіївського району Донецької області, заявляють в РНБО України.
“Вчора під контроль російських військових перейшло м.Новоазовськ, ряд населених пунктів Новоазовського, Старобешівського, Амвросіївського р-ну”, – повідомляється в твіттері РНБО України днем в четвер.
У Раді нацбезпеки і оборони проінформували, що “вчора окраїни Новоазовська, позиції ВСУ були обстріляні “Градами” з території РФ. Потім – атака 2 колонами військ, техніки РФ”.
“Після цього в 12:30 почалася атака двома колонами військової техніки у складі танків, БМП та БТР, які зайшли в Україну з Весело-Вознесенки і Максимова Ростовської області РФ”, – йдеться в тексті.
В РНБО України додали, що для збереження життя українських військових, перегруповування командуванням АТО з Новоазовська виведені підрозділи об’єднаних сил АТО, МВС та Держприкордонслужби України.
“Ближче до вечора обидві російські колони увійшли в Новоазовськ”, – наголошується в повідомленні РНБО.
В повідомленні інформаційно-аналітичного центру наголошується, що бронетехніка росіян і їх найманців також знаходиться в околицях Новоазовська.
У повідомленні підкреслюється, що контрнаступ підрозділів Збройних сил РФ і бандформувань в південно-східній частині Донецької області триває.
В РНБО додали, що для збереження життя українських військових, перегруповування командуванням АТО з Новоазовська виведені підрозділи об’єднаних сил АТО, МВС та Держприкордонслужби України.
Напередодні повідомлялося, що сили АТО взяли під контроль Новоазовськ.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас