Міліція розслідує резонансну смерть Семенюк-Самсоненко за статтею "умисне вбивство" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція розслідує резонансну смерть Семенюк-Самсоненко за статтею "умисне вбивство"

Казна та Політика
2573
Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті колишнього голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко за статтею Кримінального кодексу “умисне вбивство”. Про це повідомив начальник прес-служби УМВС в Київській області Микола Жукович.
“Відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство і зараз призначено низку експертиз, ведеться розслідування… Ми перевіряємо всі версії. Основні: або самогубство, або вбивство. Експертиза покаже характер пошкоджень: могла сама нанести людина це чи хтось допоміг це зробити”, – розповів Жукович.
За його словами, вже встановлено, що у Семенюк-Самсоненко тільки одне кульове поранення.
Міліція опитала сусідів, родичів екс-глави ФДМ. “Знайомих зараз опитуємо”, – зазначив Жукович.
При цьому попередньо встановлено, що в момент смерті Семенюк-Самсоненко в будинку нікого не було.
Нагадаємо, увечері 27 серпня в міліцію надійшло повідомлення про самогубство екс-глави Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко. Вона була знайдена мертвою в своєму будинку в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області. На голові була виявлена ​​вогнепальна рана, поруч з тілом – рушниця.
Валентина Семенюк-Самсоненко очолювала Фонд державного майна України з 2005 р по 2008 р, була народним депутатом України 2-го, 3-го, 4-го і 5-го скликань.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас